Otp-Mol Bozsik Intézményi Program

Iskolánkban aktív sportélet folyik.A 2014/2015-ös tanévben is részt veszünk az Otp-Mol Bozsik programban.

A két vállalat a programot, azon belül pedig célzottan a gyermeklabdarúgás BOZSIK - Gyermek Intézményi Programját, valamint az utánpótlás korosztályos válogatottakat támogatja. A program elnevezése mostantól hivatalosan OTP-MOL Bozsik-program. Az új programban jelentős változás, hogy a 3-tól 21 éves korig foglalkozik a fiatalokkal.


A program célja:

Intézményi tömegbázis szélesítése, grundkorszak újraszervezése, játéköröm biztosítása, a játék megszerettetése, gyermekek átadása a sportszervezetekbe. Minél több település, iskola, óvoda, gyerek bevonása a tevékenységbe. Tanórán kívüli labdarúgó foglalkozások és események intézményi támogatása az iskolákban és óvodákban. A délutáni foglalkozáson a rendszeres képzés - játék- edzés és mérkőzés lehetőség biztosítása a gyermekek számára. A labdarúgó utánpótlás bázis további szélesítése, a tömegesítés és a toborzás elősegítése az egyesületi kapcsolatokon keresztül. Regisztrált labdarúgók számának folyamatos növelése. A programban résztvevők figyelemmel kísérése, az MLSZ egységes regisztrációs és nyilvántartási rendszerében.

Tanévnyitó siker Telkiben 2014-ben

2014. október 4-én megrendezett OTP-MOL Bozsik Program tanévnyitó labdarúgó fesztiválján iskolánk csapata a 2. helyezést érte el!!!

Csapattagok:Csiha Róbert,Csincsi Dominik,Ignácz Balázs, Laufer Kristóf,Orsós Péter,Simon Ákos, Szűcs György, Szűcs János, Viszló István és Szabó Bence.

Tanévnyitó fesztivál Telki

Intézményünk tanulói részt vettek a Magyar Labdarúgó Szövetség tanévnyitó fesztiválján Telkiben három korcsoporttal 2013.október 06-án. Felejthetetlen élményekkel tértek haza, személyesen találkoztak a magyar futball híres személyiségeivel: Buzánszky Jenővel (Aranycsapat tagja), Mészöly Gézával, Nyilasi Tiborral.


Minden gyereknek gratulálunk, becsületes helytállásukat köszönet illeti.A résztvevő csapatok kupát kaptak az V.helyezéseikért,sőt a II. korcsoport a legsportszerűbben játszó csapat Fair Play díját is kiérdemelte.
Minden gyermek pólót és apróbb ajándékokat kapott.Csapatonként egy-egy labdával is gazdagodtunk.


Iskolánkat az alábbi tanulók képviselték:


II.korcsoport
III.korcsoport
IV.korcsoport
 1. Adorján Attila
 2. Frank Benedek
 3. Frank Marcell
 4. Jankó Szabolcs
 5. Kocsis Balázs
 6. Lückl Levente
 7. Óvári Miklós
 8. Ráksi Krisztián
 9. Szafián Gyula
 1. Csiha Róbert
 2. Csincsi Dominik
 3. Domoszlai Máté
 4. Orsós Péter Pál
 5. Szűcs János
 6. Szűcs György
 7. Sütő Vilmos
 8. Jankó Dominik
 1. Béres Péter
 2. Ignácz Norbert
 3. Sárközi Kristóf
 4. Viszló István

Köszönetünket fejezzük ki Újireg és Iregszemcse Önkormányzatának, mivel a kisbuszaikkal szállítottak el bennünket Telkibe.
Köszönet illeti meg dr Lück Tibort,aki segítette munkánkat a helyszínen is.